Το Les Halles του Anthony Bourdain ανοίγει ξανά τις πόρτες του
- 17 ΙΟΥΝ 2021
Η διάσημη brasserie, στην οποία ο Bourdain ξεκίνησε τη μαγειρική του πορεία αλλά αποτέλεσε και το σκηνικό του πολυδιαβασμένου βιβλίου του Kitchen Confidential, θα λειτουργήσει και πάλι με ένα special μενού, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Roadrunner, του επικείμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του chef, συγγραφέα και παρουσιαστή.
Με 95 δολάρια, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα prix-fixe μενού τριών πιάτων, το οποίο θα περιλαμβάνει κλασικές και φημισμένες επιλογές του εστιατορίου, όπως γαλλική κρεμμυδόσουπα, steak frites au poivre ή ένα ορεκτικό Provençal για χορτοφάγους και επιδόρπιο. «Με το πέρασμα των χρόνων, το Les Halles έγινε κάτι σαν μνημείο της Νέας Υόρκης – όπως και ο Tony», δήλωσε ο σκηνοθέτης του Roadrunner, Morgan Neville, στο Time Out. «Τώρα έχουν χαθεί και οι δύο, αλλά το εστιατόριό του θα ανοίξει ξανά γι΄αυτές τις λίγες ημέρες και μπορούμε να βρεθούμε μαζί και να φάμε σαν να είναι 1999. Steak frites όπως συνήθιζε να τις κάνει ο Tony».