Τα εστιατόρια της Αθήνας που τιμούν τις κατσαρόλες
Πού τρώμε φαγητά που μας είναι οικεία και μας γεμίζουν θαλπωρή ακόμα και με νέα, σύγχρονα κόνσεπτ.
- 21 ΦΕΒ 2025
Πού τρώμε φαγητά που μας είναι οικεία και μας γεμίζουν θαλπωρή ακόμα και με νέα, σύγχρονα κόνσεπτ.
Όταν φτιαχτεί σωστά, είναι η καλύτερη σαλάτα στη Μεσόγειο και όχι μόνο.
Χρεαζόμαστε τη φρεσκάδα, την ανανέωση και την καινούργια ματιά, είναι σίγουρο. Όμως νομίζω ότι ρωτάμε πιο συχνά «τι είναι καινούργιο», από το «τι είναι καλό».
Ξινούτσικες lemon pie, ανάλαφρη τούρτα αμυγδάλου και εκμέκ μπαίνουν στη λίστα με τα γλυκά της ημέρας.
Οι χρυσαφένιες τηγανητές κροκέτες ρυζιού είναι το ιδανικό σνακ στο χέρι αλλά κι ένα ταιριαστό ορεκτικό για να συνοδεύσεις το κρασί σου.
Δεν είναι απλώς ένα ευέλικτο υλικό στο μαγείρεμα αλλά και μία άκρως θρεπτική τροφή.
Από την οργάνωση του πόστου σου και τα κάρβουνα που πρέπει να επιλέξεις για την ψησταριά σου μέχρι τα cocktails που ταιριάζουν με μία ζουμερή μπριζόλα, στον οδηγό που ακολουθεί θα βρεις όλα tips που πρέπει να γνωρίζεις για την Τσικνοπέμπτη.
Όσο μεγαλύτερη σχέση αποκτήσουμε με το φαγητό και τη μαγειρική τόσο περισσότερο θα καταλάβουμε τι αξίζει και τι όχι.
Το νέο καφέ – μεζεδοπωλείο της Μαρίνας Χρονά υποδέχεται τη Σταυριανή Ζερβακάκου στο πρώτο του event για μία βραδιά γευσιγνωσίας.
Η Myriam Val και ο Άγγελος Κόντος άφησαν τα Εξάρχεια για την Κερατέα και έστησαν το Symbiosis Fermented Foods, από όπου βγαίνουν νόστιμα τρόφιμα φυσικής ζύμωσης.
Τα αθηναϊκά μαγαζιά έχουν προτάσεις για όλους, ανεξάρτητα με το relationship status τους.
Πού θα βρεις εκλεκτές πραλίνες, μία από τις καλύτερες lemon pie, εξαιρετικά παραδοσιακά πεϊνιρλί αλλά και σπάνια γαλλικά τυριά στο πιο βόρειο κομμάτι του αθηναϊκού χάρτη.
Τυρόπιτα, κρουασάν, smoothie, γιαούρτι με μέλι, ό,τι κι αν λαχταράς για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, θα το βρεις στις παρακάτω διευθύνσεις (στην καλύτερη εκδοχή του).
Στις θεματικές μαγειρικές βραδιές που διοργανώνονται πια άνευ προηγουμένου, οι σεφ των εστιατορίων προσκαλούν συναδέλφους στις μπριγάδες τους.