Fennel και Ρίνι ενώνουν τις κουζίνες τους για καλό σκοπό
Δύο σεφ σε μία μαγειρική σύμπραξη στις 25 Νοεμβρίου – Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών – με στόχο τη στήριξη του έργου της Διοτίμα.
- 20 ΝΟΕ 2024
Δύο σεφ σε μία μαγειρική σύμπραξη στις 25 Νοεμβρίου – Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών – με στόχο τη στήριξη του έργου της Διοτίμα.
Τόσο στο Ψυχικό όσο και τη Βούλα – και σύντομα στη Γλυφάδα – κάθε κατάστημα έχει αναδειχθεί σε αγαπημενό στέκι προσφέροντας διαφορετικές επιλογές εξόδου.
Σαν τον μπακλαβά δεν έχει και είμαστε τυχεροί που ζούμε σε εκείνη τη γειτονιά της Γης, όπου φτιάχνουν τους πιο νόστιμους.
Τα γαστρονομικά νέα της πόλης περιλαμβάνουν μαγαζιά που ανανεώθηκαν, αλλαγές σε μενού και νόστιμες προσθήκες σε φαγητό και ποτό.
Πληθωρικοί ή σε μπουκίτσες, οι μπαμπάδες με ρούμι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γαλλικά γλυκά που αγαπάμε ιδιαίτερα και στα μέρη μας.
Φοκάτσια με ιταλικά αλλαντικά και τυριά, arancini, old school σουβλάκι και πίτσα με την υπογραφή ενός αγαπημένου φούρνου.
6 μαγαζιά για ζουμερά και αφράτα κεμπάπ, σε μερίδα ή τυλιχτά.
Μαγαζιά που διατηρούν την αυθεντικότητα και τις λογικές -για την εποχή- τιμές και παραμένουν σταθερή αξία, ενώνοντας το χθες με το σήμερα.
Το αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Αθήνας γίνεται ο ιδανικός προορισμός για ποτό, φαγητό και διασκέδαση μετά από κάθε θεατρική παράσταση.
Μαγαζιά που ξεχωρίζουν για την ατμόσφαιρά τους και καταφέρνουν να προσφέρουν μία ωραία εμπειρία μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα.
Το tipping είναι ένας τρόπος για να πούμε «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους της εστίασης για τις υπηρεσίες τους και σίγουρα έχει τους κανόνες του.
Με χοντροκομμένα λαχανικά, με ψαράκια ταπεινά ή πιο μεγάλα, με βελουτέ υφή, όπως και να την απολαύσεις, η ψαρόσουπα φιγουράρει πια στα μενού αγαπημένων εστιατορίων της Αθήνας.
Μια συμπυκνωμένη λίστα που περιλαμβάνει από παραδοσιακές ταβέρνες και καφενεία μέχρι εστιατόρια με menu degustation.
Μια περιοχή που κρατάει σε μεγάλο βαθμό πιο χαλαρούς ρυθμούς και την αίσθηση της γειτονιάς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνοικιακά μαγαζιά που κρατούν την ποιότητα και τους θαμώνες τους.
Το brunchάδικο στον αριθμό 2 της οδού Σπαθάρη στη Νέα Σμύρνη, μπορεί να μετρά κάτι λιγότερο από δύο χρόνια ζωής, έχει ήδη όμως καταφέρει να γίνει στέκι.