Πού θα βρεις τα νοστιμότερα τσουρέκια στην Αθήνα
Από τους κλασικούς Πολίτες μάστορες μέχρι τα μοντέρνα bakeries, στα παρακάτω μαγαζιά βρίσκεις τα καλύτερα τσουρέκια για το Πάσχα.
- 14 ΑΠΡ 2025
Από τους κλασικούς Πολίτες μάστορες μέχρι τα μοντέρνα bakeries, στα παρακάτω μαγαζιά βρίσκεις τα καλύτερα τσουρέκια για το Πάσχα.
Παλιά και νέα μαγαζιά συνθέτουν έναν γαστρονομικό πεζόδρομο, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη κουζίνα, στον νέο αγαπημένο προορισμό για φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα, κάθε στιγμή της ημέρας.
Αυτά τα 7 μέρη δεν προσπαθούν να αντιγράψουν τη Ρώμη ή τη Νάπολη. Αντίθετα, απλώνουν τη δική τους εκδοχή του συνδυασμού πίτσας με κρασί σε πεζοδρόμια και πλατείες.
Μαγαζιά διασκορπισμένα από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη, ό,τι πιο κοντινό στη σκέψη μας για καλοκαιρινές διακοπές.
Αρνί και κατσίκι για το παραδοσιακό σούβλισμα ή τον φούρνο, εδέσματα όπως κοκορέτσι, και τα απαραίτητα προϊόντα για τα συνοδευτικά, από τα λαχανικά της μαγειρίτσας μέχρι το κρασί που θα συνοδεύει το φαγητό, μπαίνουν στη λίστα με τα ψώνια.
Ένα καταφύγιο μνήμης και γεύσης, χτισμένο πάνω σε παραδοσιακές συνταγές, από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα.
Πού θα βρεις τα πιο λαχταριστά burgers στην Αθήνα.
Fillings και Μονόκερος ενώνουν τις δημιουργίες τους για μία ημέρα στον ανανεωμένο χώρο του Ιστιοπλοϊκού δίπλα στη θάλασσα.
Η πληθωρική πίτσα από το Σικάγο, με τους φανατικούς οπαδούς, φτιάχνεται και στην πόλη.
Η Όλγα Μανέτα και ο Γιάννης Βουλγαράκης συναντιούνται ξανά επιχειρηματικά και ο δεύτερος βρίσκεται πλέον (και) μέσα στην κουζίνα.
Γιορτές, γενέθλια και επέτειοι χρίζουν συνήθως προγραμματισμού αλλά όταν μιλάμε για μία απλή έξοδο, ο αυθορμητισμός χάνεται αν πρέπει να μπεις στη διαδικασία να κάνεις συνεχώς κρατήσεις.
Από το κλασικό σοκολατένιο εκλέρ μέχρι πιο ιδιαίτερες γεύσεις, οι παρακάτω διευθύνσεις είναι για σένα που αγαπάς το φίνο γαλλικό γλυκό.
Από τον Κεραμεικό μέχρι την Κυψέλη και το κέντρο, ακολουθούμε τη διαδρομή σε μερικές από τις πιο φρέσκες προτάσεις της πόλης.
Φρουτάλια από τις Κυκλάδες, μπιάνκο από την Κέρκυρα, κεφτέδες γεμάτοι καλοκαίρι και κοντοσούβλι όπως στο Μέτσοβο. Πιάτα απλά, γεμάτα μνήμες και γεύσεις ελληνικής φύσης – εκεί που συναντιούνται η νοστιμιά και η παρέα.
Ο Αντώνης Καζάκος και ο Bruno Pezzia θέλησαν να δείξουν τη δική τους φωνή, φτιάχνοντας μια πίτσα ναπολιτάνικης φιλοσοφίας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.