ΓΕΥΣΗ
SPONSORED

Για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο Novotel Αθηνών

Αν επιθυμείτε να ζήσετε αξέχαστα ρεβεγιόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Novotel στην καρδιά της πόλης.

Μπήκαμε και επίσημα στην εορταστική περίοδο. Τα έλατα στα σπίτια στολίστηκαν, οι δρόμοι της Αθήνας φωτίστηκαν, τα μαγαζιά έβαλαν τα καλά τους και οι παρέες αρχίζουν σιγά-σιγά να κανονίζουν πού θα περάσουν τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι επιλογές σε μια πόλη όπως η Αθήνα είναι αναμενόμενα πολλές, λίγα είναι εκείνα τα μέρη όμως που έχουν καταφέρει να συνδέσουν άρρηκτα το όνομά τους με τις ημέρες των γιορτών και που κάνουν τον κόσμο να τα επιλέγει ξανά και ξανά για τα ρεβεγιόν του Δεκέμβρη.

Ένα τέτοιο είναι το ξενοδοχείο Novotel Αθηνών στο κέντρο της πόλης, που φροντίζει κάθε χρόνο να ετοιμάζει μοναδικές γιορτινές εμπειρίες για τους επισκέπτες του. Έτσι και φέτος, ο Executive Chef του ξενοδοχείου , Αντώνης Πεχλιβανάκης και η Ομάδα του, έχουν ετοιμάσει δυο μοναδικά μενού για τα δύο ρεβεγιόν στο εστιατόριο Novagora, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Φυσικά, το δείπνο και τις δύο βραδιές θα συνοδεύεται από Live μουσική με την μοναδική φωνή της Ιώ Νικολάου που αναμένεται να σας ξεσηκώσει για να υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έτσι όπως του αρμόζει.

Για τις 24 Δεκέμβρη, το μενού του Novagora περιλαμβάνει τάρτα με μάνγκο, μανιτάρια και πούδρα porchini, χειροποίητο λουκάνικου αγριόχοιρου με πουρέ σελινόριζας και τσιμιτσούρι βασιλικού, μαρμελάδα άγριου σύκου με κρέμα γραβιέρας και τραγανό φύλλο δενδρολίβανου, γαλοπούλα γεμιστή με κάστανο και καπνιστό τυρί και για το τέλος μια μους φυστίκι με σάλτσα κυδώνι και φρούτα του πάθους.

Όσο για το μενού με το οποίο θα υποδεχτεί την Πρωτοχρονιά το Novagora του Novotel, αυτό περιλαμβάνει κρέμα γλυκοπατάτας αρωματισμένη με κύμινο, προσούτο, αχλάδια και τυρία τσαλαφούτι, σικορέ ψημένο στη σχάρα με μπεσαμέλ εσπεριδοειδών, καραμελώμένους ξηρούς καρπούς και γαρίδα confit, κρέμα porchini με σφαίρα μάνγκο και τργανό ρύζι λεμονιού-τζίντζερ, μοσχαράκι Wellington αποδομημένο με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ρόδι και για επιδόρπιο τάρτα φράουλα με σιρόπι Campari και πούδρα από όξινο γιαούρτι.

Τώρα ξέρετε πως αν επιθυμείτε να ζήσετε αξέχαστα ρεβεγιόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Novotel Αθηνών.

***INFO

Novotel Athenes
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108200700
Υπόγειο Parking δωρεάν
Μιχαήλ Βόδα 4-6, 10439 Αθήνα