Για γεωργιανό χατσαπούρι και χινκάλι στο Tone House στα Εξάρχεια
Μια βόλτα στον φούρνο με το ανοιχτό παρασκευαστήριο στη Χαριλάου Τρικούπη για ένα αυθεντικό γεωργιανό γεύμα.
- 8 ΜΑΡ 2024
Μια βόλτα στον φούρνο με το ανοιχτό παρασκευαστήριο στη Χαριλάου Τρικούπη για ένα αυθεντικό γεωργιανό γεύμα.
Η ομάδα της 608 Brewing συνδυάζει την τρέλα της για ποιοτική μπίρα και την αγάπη της για το Γαλάτσι.
Ξινούτσικες lemon pie, ανάλαφρη τούρτα αμυγδάλου και παγωτό μαύρης σοκολάτας μπαίνουν στη λίστα για τα επιδόρπια του τραπεζιού.
Τα αυγά ταιριάζουν με όλα και τρώγονται κάθε ώρα της ημέρας. Τα παρακάτω μαγαζιά στην πόλη, το επιβεβαιώνουν.
Από την οργάνωση του πόστου σου και τα κάρβουνα που πρέπει να επιλέξεις για την ψησταριά σου μέχρι τα cocktails που ταιριάζουν με μία ζουμερή μπριζόλα, στον οδηγό που ακολουθεί θα βρεις όλα tips που πρέπει να γνωρίζεις για την Τσικνοπέμπτη.
Μπριζόλες, παϊδάκια, λουκάνικα: Τι θα έλεγες για αμερικάνικο BBQ ή ένα τραπέζι με θέα στην Ακρόπολη;
Γύρω από την πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας βρίσκεις εξαιρετικές επιλογές για φαγητό, από σουβλάκι με ιστορία και χειροποίητη τυρόπιτα ταψιού μέχρι λουκουμάδες από την Αλεξάνδρεια και κρέμες με μακρά παράδοση.
Μία δράση που δείχνει ότι το φαγητό δεν είναι απλώς ένα μέσο επιβίωσης, αλλά μετατρέπεται σε μια γέφυρα κοινωνικής επαφής και άμεσης αλληλεπίδρασης.
Από μαχαίρι του chef μέχρι επιφάνεια κοπής, σε αυτές τις διευθύνσεις θα βρεις τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να απογειώσεις τη μαγειρική σου.
Καλό και το γαλακτομπούρεκο, αλλά σαν τον μπακλαβά δεν έχει και ευτυχώς στην Αθήνα τον βρίσκουμε σε εξαιρετικά νόστιμες εκδοχές.
Τα σάντουιτς που έχεις δοκιμάσει στα ταξίδια σου (ή που βλέπεις παντού στο timeline σου αν είσαι foodie) τα βρίσκεις και στην πόλη μας.
Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε κάποιες από τις παρακάτω διευθύνσεις, άφησε χώρο για γλυκό.
Πού θα βρεις εκλεκτές πραλίνες, μία από τις καλύτερες lemon pie, εξαιρετικά παραδοσιακά πεϊνιρλί αλλά και σπάνια γαλλικά τυριά στο πιο βόρειο κομμάτι του αθηναϊκού χάρτη.
16 διευθύνσεις από εστιατόρια και φούρνους μέχρι street food και all day μαγαζιά.
Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα προάστια για χοιρινή ή μοσχαρίσια, οι μάστερ του είδους έχουν πολλά να προτείνουν.