Τα viral πιάτα της Αθήνας
Από τη φωλιά πατάτας του Basegrill στην «ορφανή» μακαρονάδα του ολοκαίνουργιου Ex Machina.
- 16 ΝΟΕ 2023
Από τη φωλιά πατάτας του Basegrill στην «ορφανή» μακαρονάδα του ολοκαίνουργιου Ex Machina.
Το οινομαγειρείο στέκει στο ίδιο σημείο σχεδόν έναν αιώνα, μένοντας ίδιο στο πέρασμα του χρόνου και σερβίροντας πιάτα – σήμα κατατεθέν.
Μανώλης Στήθος, Αλέξανδρος Κονιάρης, Σπύρος Πεδιαδιτάκης και Γιώργος Πλατίνος είναι ανάμεσα στους pastry chefs που ορίζουν τα γλυκά στην αθηναϊκή εστίαση και βλέπουν τις δημιουργίες τους να προσφέρουν χαρά και να γίνονται συχνά ο λόγος για τον οποίο ανυπομονούμε να φτάσουμε στο τέλος του γεύματος.
Μια βιωματική εμπειρία συγκομιδής που ενισχύει τη σύνδεση με την τροφή μας.
7 διευθύνσεις στην Αθήνα για να φας νόστιμες τηγανητές πατάτες, σκέτες, με φέτα, με αυγά, με στάκα, ακόμα και βουτηγμένες σε σάλτσα μπεαρνέζ.
Από το Ovio στο Σύνταγμα και το Oz37 Gastronomy Studio στο Περιστέρι μέχρι ένα καινούργιο εστιατορικό concept στο Θησείο και το νέο MasterChef, ο chef επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις.
Τα πιο νόστιμα μέρη μετά το τρέξιμο ή την παρακολούθηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου στο κέντρο της πόλης.
Η πρωτοβουλία Support the Wines of Thessaly στρέφει το βλέμμα μας στους οινοπαραγωγούς της Θεσσαλίας και στα εξαιρετικά κρασιά τους.
Μαζί τους φέρνουν τις περίφημες συνταγές τους και τις αγνές πρώτες ύλες από τους τόπους τους, για να δημιουργήσουν ισάριθμα ειδικά μενού με τον chef του αθηναϊκού εστιατορίου.
Είναι ενοχλητικό ή χρήσιμο να προσδιορίζουμε το φύλο στις κουζίνες και να ρωτάμε τις γυναίκες πώς νιώθουν γι’ αυτό; Τέσσερις ζαχαροπλάστισσες συζητούν για το αν πρέπει να λέμε ακόμα τα αυτονόητα.
5 προτάσεις που στοχεύουν να απαντήσουν στο ατέρμονα επαναλαμβανόμενο ερώτημα: Πού να πάμε για φαγητό;
Στη Μοσχονησίων, ένα ζαχαροπλαστείο λειτουργεί εδώ και 53 χρόνια και για τα γλυκά του συρρέουν από όλη την Αθήνα.
Παγκόσμια Ημέρα Vegan Διατροφής σήμερα 1η Νοεμβρίου και έχουμε έτοιμες τις διευθύνσεις αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από το κρέας.
Μετά το αστεράτο Zillers, ένα εστιατόριο γλυκού διαφορετικών ταχυτήτων άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας με τον chef pâtissier Γιώργο Πλατινό να μοιράζει χαρά μέσα από τις δημιουργίες του.
Οίνοι ΠΟΠ, Ποικιλιακοί, μέχρι και περιορισμένης κυκλοφορίας, ξηροί, αφρώδεις, ακόμη και ρετσίνα τίθενται στη διάθεση όσων επιθυμούν να γνωρίσουν τις πτυχές της πολυδυναμικής και πολυδιάστατης αυτής ποικιλίας και που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο Ξινόμαυρο και στον αμπελώνα της Βόρειας Ελλάδας.