20 δημιουργοί που ορίζουν τις τάσεις στο φαγητό
Άνθρωποι με διαφορετικό background αλλά με μία κοινή δέσμευση στην τέχνη τους, υπόσχονται ένα πιο νόστιμο μέλλον στην Αθήνα.
- 13 ΟΚΤ 2023
Άνθρωποι με διαφορετικό background αλλά με μία κοινή δέσμευση στην τέχνη τους, υπόσχονται ένα πιο νόστιμο μέλλον στην Αθήνα.
Οι νέοι φούρνοι της πόλης δεν ξεφουρνίζουν μόνο λιχουδιές όπως κρουασάν, πίτες, κέικ και buns, αλλά φροντίζουν και το κομμάτι του καφέ.
Με μία ιστορία που ξεκινάει τη δεκαετία του 1930, η ταβέρνα του Κατσόγιαννου παραμένει ένα από τα λιγοστά αυθεντικά στέκια σε μία γειτονιά που κρατάει τον χαρακτήρα της.
Ο σεφ και ιδιοκτήτης της Cookoovaya διασκεδάζει ακόμα στην κουζίνα και θεωρεί χρέος του τα αυτονόητα: την καλή πρώτη ύλη και τη νοστιμιά στο φαγητό.
Η νέα άφιξη στο Δουργούτι σε προσκαλεί να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά, να τσιμπήσεις mini burger προβατίνας και να απολαύσεις το spritz σου.
35 χρόνια τώρα το σαντουιτσάδικο στο Κουκάκι γεμίζει τα ψωμάκια του με εκλεκτά υλικά και παραμένει η καλύτερη επιλογή για ποιοτικό street food.
Χορταστικά πιάτα, μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και ορεκτικά, επιλογές σε ψάρι και μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά συνθέτουν το μενού στο μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Χειροποίητα γλυκά, καφές και ιδιαίτερα lifestyle objects στο concept store που άνοιξαν η Ντόρα Καλογήρου και η Γεωργία Ρωμανού σε μία αθηναϊκή γειτονιά με αυθεντικό χαρακτήρα.
Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε από κοντά, στο BEER FACTORY FESTIVAL 20, 21 & 22 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.
Η Head Sommelier του Pharaoh χαρακτηρίζει τα ελληνικά κρασιά ως «υπέροχα, παγκόσμιας κλάσης» και ομολογεί πως βρίσκεται στη χώρα που θα έπρεπε να είναι.
Στη Στοά Πολίτου, ο Αράμ Αβακιάν φτιάχνει παστουρμά όπως έκανε ο παππούς του, όταν άφησε την Καισάρεια για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Παλιά Κοκκινιά.
Καλαμάκι μαύρου χοίρου, λεπτοκομμένο κρέας προβατίνας, κοντοσούβλι αλλά και γύρος μανιταριών. Το σουβλάκι τρώγεται και πέρα των κλασικών επιλογών.
Κοχυλάκι με μοσχαρίσια μάγουλα, κόκορας με τραχανά, μακαρονάδα με πανσέτα μαύρου χοίρου και αυγό. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα νέα πιάτα με ζυμαρικά που θέλουμε να τρώμε ξανά και ξανά στα μαγαζιά της πόλης.
Ο φθινοπωρινός οδηγός του OneMan για φαγητό, ποτό, ταινίες, σειρές, συναυλίες, δίσκους, θέατρο και εκθέσεις.
Το φθινόπωρο μάς βρίσκει σε μία πόλη με καινούργιες προτάσεις για τις εξόδους μας, που δίνουν μία νότα ανανέωσης στη νέα σεζόν.