Πού θα βρεις τα καλύτερα λαχανικά και φρούτα του φθινοπώρου
Βιολογικές λαϊκές, παραγωγοί, ενημερωμένα μανάβικα και αγορές για να βρεις τα πιο φρέσκα φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά.
- 28 ΣΕΠ 2023
Βιολογικές λαϊκές, παραγωγοί, ενημερωμένα μανάβικα και αγορές για να βρεις τα πιο φρέσκα φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά.
Εστιατόρια που έχουν κλείσει ή αλλάξει και προτάσεις – βαθμολογίες σε αξιοθέατα και μουσεία προκαλούν αμφισβήτηση στο περιεχόμενό του.
Το αθηναϊκό ζαχαροπλαστείο έχει συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής και διατηρεί τις ίδιες συνταγές για τα φημισμένα γλυκά του.
21 και 22 Οκτωβρίου στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα.
Η μαγείρισσα Μαρίνα Χρονά άνοιξε έναν χώρο που τα ταιριάζει όλα: καφέ, brunch με μεσογειακά πιάτα, γλυκά ημέρας, ψαγμένα αναψυκτικά, κρασιά με έμφαση στους νατουραλιστές και μία κουζίνα που καθοδηγείται από τα ελληνικά προϊόντα.
Πέντε μαγαζιά που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου, καθώς οι αφίξεις με burgers ανανεώνονται τακτικά στην πόλη.
Από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια κι από τον Νέο Κόσμο στη Δραπετσώνα, αυτές είναι οι δέκα διευθύνσεις για τα καλύτερα σουβλάκια στην πόλη.
Στο αγαπημένο εστιατόριο του κέντρου σερβίρουν φασόλια πιάζ, γιουβαρλάκια αυγολέμονο, ιμάμ και συκώτι σχάρας.
Η μεγαλύτερη vegan γιορτή της Ευρώπης έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Αγαπάς τον καφέ και πρέπει να ξέρεις τα πάντα γύρω από αυτόν, από τις τάσεις μέχρι τις ποικιλίες, τι κάνει τη γεύση του ακόμα καλύτερη και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να απολαύσεις το κάθε είδος καφέ.
Ο Food Architect, όπως είναι γνωστός, συνδυάζει την αρχιτεκτονική με το φαγητό, συμμετέχει ενεργά στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα shared kitchen και νιώθει σαν να παίζουμε όλοι σε ένα ατελείωτο επεισόδιο του Ρετιρέ.
Το φεστιβάλ επανέρχεται για 9η φορά με ζουμερά burgers και παγωμένες μπύρες, αναψυκτικά και κοκτέιλ, γλυκές λιχουδιές, αλλά και δράσεις όπως food challenges, grill masters και live συναυλίες.
Η μεγαλύτερη Vegan γιορτή της Ευρώπης με αναμενόμενη προσέλευση που ξεπερνά τα 35.000 άτομα έρχεται ξανά στην Αθήνα.
Γνωρίσαμε τις γλυκές δημιουργίες του Δημήτρη Βάτη μέσα από το Instagram. Τώρα έχουν – επιτέλους – ένα ολόδικό τους μαγαζί.
Αυγά Shakshuka, ποσέ πάνω σε ψωμί αργής ωρίμανσης και μπένεντικτ είναι μερικές από τις συνταγές που θέλεις για το πρωινό σου.