Από τον Άραξο Αχαΐας στα Εξάρχεια για κρέμες και παγωτό αγριοκέρασο
Στο νέο γαλακτοπωλείο της ιστορικής γειτονιάς, το γιαούρτι στραγγίζει παραδοσιακά στην τσαντίλα και ρυζόγαλο έχει γεύση μαστίχα.
- 15 ΙΟΥΝ 2023
Στο νέο γαλακτοπωλείο της ιστορικής γειτονιάς, το γιαούρτι στραγγίζει παραδοσιακά στην τσαντίλα και ρυζόγαλο έχει γεύση μαστίχα.
Εκεί που στεγάζεται η αντιπροσωπεία του θρυλικού δίτροχου στην Πειραιώς, άνοιξε τις πόρτες του ένα μαγαζί που φιλοδοξεί να γίνει στέκι των καλοφαγάδων, μένοντας μακριά από οτιδήποτε επιτηδευμένο.
Χορταστικές σαλάτες, μεσογειακά πιάτα, fusion συνταγές και παγωτογλυκά, για να ξέρεις πού και τι θα παραγγείλεις στην επόμενη έξοδό σου.
Στον ένατο όροφο του Selina Athens, ο ανακαινισμένος χώρος αποτελεί έναν all day προορισμό με ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη.
Η Αριστέα Βλάχου φτιάχνει στη Δάφνη τους αγαπημένους της χορτοκεφτέδες, με χόρτα εποχής που βρίσκει η ίδια σαν να τα μαζεύει από το μποστάνι της γιαγιάς της.
Στην οδό Αρχελάου στο Παγκράτι, το αγαπημένο μαγαζί μεταμορφώθηκε σε έναν comfort χώρο με ζεστή σάλα και ανοιχτή κουζίνα που δημιουργεί γευστικές αναμνήσεις.
Συζητάμε με δύο δημοσιογράφους για το αν τελικά, οι Αθηναίοι έχουν όντως την οικονομική άνεση να βγαίνουν για φαγητό στα νέα εστιατόρια που ανοίγουν στην πόλη.
Το αθηναϊκό εστιατόριο επαναπροσδιορίζει το παραδοσιακό παπουτσάκι, προτείνοντας μια υγιεινή εκδοχή χωρίς κρέας.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για cocktails που θα σου μείνουν αξέχαστα από την πρώτη γουλιά.
Πολίτικα μεζεδοπωλεία, μοντέρνα μπαρ και ένα από τα καλύτερα ρετρό ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, σε μια περιοχή που πρέπει να γνωρίσεις καλύτερα.
Τρεις μάγειρες μοιράζονται τις εμπειρίες τους για την καλοκαιρινή σεζόν, μια περίοδο που παραδοσιακά για τον υπόλοιπο κόσμο είναι συνδεδεμένη με τις πιο ξέγνοιαστες ημέρες του χρόνου.
Ζητήσαμε από 8 Αθηναίους να μοιραστούν μαζί μας πού έφαγαν καλά τελευταία φορά στην πόλη και ποιο ήταν το πιάτο που ξεχώρισαν.
Επιλέξαμε έξι μαγαζιά με κλασικές τυρόπιτες στην Αθήνα με σκοπό να αναδείξουμε εντελώς υποκειμενικά τις καλύτερες.
Το μαγαζί των Γιάννη Λουκάκη και Σπύρου Πεδιαδιτάκη αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ τους μήνες που έρχονται.
Περιορισμοί στην ώρα και τις κρατήσεις αποτελούν τις νέες συνθήκες σε αρκετά εστιατόρια της Αθήνας. Πόσο επηρεάζει αυτό τη διασκέδασή μας;