3 ελληνικά στη λίστα με τα 1.000 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2025
Delta, Σπονδή και Varoulko Seaside πέρασαν με επιτυχία όλα τα στάδια της αξιολόγησης του Γαλλικού οδηγού La Liste.
- 10 ΔΕΚ 2024
Delta, Σπονδή και Varoulko Seaside πέρασαν με επιτυχία όλα τα στάδια της αξιολόγησης του Γαλλικού οδηγού La Liste.
Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, τα φοβερά ψωμιά του Γιώργου Τασούλα βρίσκουν τη θέση τους στo oyster bar του Πειραιά, για ένα γιορτινό brunch.
Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, που οι κουραμπιέδες κονταροχτυπιούνται με τα μελομακάρονα και διεκδικούν τη θέση τους στο γιορτινό τραπέζι. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους στην πόλη.
Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο master της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί για το Épik έναν σιμιγδαλένιο χαλβά που επαναπροσδιορίζει την παράδοση
Φύλλο που ανοίγει στο χέρι, ποιοτικό αλεύρι, αληθινό ελαιόλαδο, λίγα και καλά υλικά είναι τα προαπαιτούμενα για τις πίτες.
Από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, γευστικά πιάτα, απρόσμενοι συνδυασμοί, ισορροπία επιρροών από τη μεσογειακή αλλά και τη διεθνή κουζίνα έρχονται στα τραπέζια του Nolan.
Στα 30 του χρόνια ανήκει στη νέα γενιά των πολλά υποσχόμενων μαγείρων και αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας που έχει στήσει ο executive chef Σταμάτης Μισομικές στο εστιατόριο που βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Τα groups των παραγωγών και των καταναλωτών στο Facebook μοιάζουν με διαδικτυακές λαϊκές αγορές και προωθούν τη farm to table φιλοσοφία.
4 νέες αφίξεις μπαίνουν στη λίστα για τον τελευταίο και πιο γιορτινό μήνα του έτους.
Από την πλούσια, κρεμώδη μπεσαμέλ μέχρι την αψάδα του gochugaro, υπάρχει μία έκρηξη θαλπωρής και νοστιμιάς σε κάθε μπουκιά στο πιάτο που φτιάχνει ο Σταύρος Τσάμης στο Lisa.
Οι παρακάτω διευθύνσεις υπόσχονται να σου χαρίσουν μια γερή δόση νοσταλγίας, αλλά και να σε κάνουν χαρούμενο με λαχταριστές κρέμες και ρυζόγαλο.
Η Ημέρα των Ευχαριστιών πλησιάζει και αν θέλεις να βρεθείς γύρω από ένα τραπέζι με φίλους, δεν έχεις παρά να κάνεις κράτηση στα αθηναϊκά εστιατόρια που ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού.
Αυθεντική μεσογειακή φιλοξενία και ελληνικές γεύσεις στη νεότερη άφιξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Το pop-up εστιατόριο θα κρατήσει έως τις 12 Ιανουαρίου.
5 μαγαζιά για να απολαύσεις το πιο feel-good γεύμα της ημέρας.