4 νόστιμες επιλογές για να δοκιμάσεις στην οδό Λέκκα
Από χειροποίητες πίτες και φρέσκες σαλάτες μέχρι νόστιμα ψαρικά και μία από τις καλύτερες πίτσες της Αθήνας, όλα υπάρχουν σε έναν μυστικό δρόμο της πόλης.
- 6 ΜΑΙ 2022
Από χειροποίητες πίτες και φρέσκες σαλάτες μέχρι νόστιμα ψαρικά και μία από τις καλύτερες πίτσες της Αθήνας, όλα υπάρχουν σε έναν μυστικό δρόμο της πόλης.
Με έδρα του την οδό Αιόλου κι επί της πλατείας Αγίας Ειρήνης, το Μπαϊρακτάρης Eatery αναδεικνύεται σε έναν αγαπημένο προορισμό για νόστιμο φαγητό.
Επτά στάσεις και πολλά μυστικά για την αγορά στο κέντρο της Αθήνας από έναν flâneur chef.
Viennoiserie, κέικ, τάρτες και τούρτες που καταρρίπτουν τη νοοτροπία «για vegan καλό είναι».
Καθώς οι μάσκες και τα lockdowns αποτελούν παρελθόν αναρωτιόμαστε αν τελικά η μανία του delivery άφησε θετικό ή αρνητικό αποτύπωμα στην εστίαση και, γενικά, στη γεύση μας.
Δύο degustation menu παρουσιάζονται καθημερινά από τον chef Παύλο Κυριάκη και την ομάδα του, για μία εμπειρία dining με νόστιμα cocktails και εξαιρετικά κρασιά.
Brunch σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά και cocktails με εξωτικό street food σε funky χώρους, συγκεντρωμένα σε έναν δρόμο στη Γλυφάδα.
Από την Παρασκευή 6 Μαΐου, το Athens Street Food Festival ανάβει ξανά τους φούρνους του για να υποδεχτεί όλους τους foodies.
Η νέα άφιξη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη φέρνει καλιφορνέζικο αέρα, σερβίρει τα πιο ποιοτικά κοκτέιλ της πόλης και μοιάζει με καταπράσινη ζούγκλα.
Το νέο oyster bar, που βρήκε τη θέση του στην οδό Κολοκοτρώνη, είναι έτοιμο να γράψει τη δική του ιστορία στο κέντρο της Αθήνας.
Τρεις κρεοπώλες μοιράζονται τα μυστικά για το αρνί, το κατσίκι και τα πασχαλινά εδέσματα του τραπεζιού, από κοκορέτσι μέχρι γαρδούμπες.
Μια επίσκεψη στο εργοστάσιο της Riese & Müller στην Γερμανία μάς έκανε πιο αισιόδοξους για το μέλλον της ατομικής μετακίνησης και στην Ελλάδα.
FutuRetro, 25 – 29 Μαΐου 2022 στην Πλατεία Κοτζιά – Κτιριακό συγκρότημα πρώην notoshome.
Επτά διευθύνσεις για τα πιο νόστιμα τσουρέκια στην Αθήνα, που το άρωμα και η γεύση τους έχουν χαραχθεί για πάντα στη μνήμη μας.
Ο Φινλανδός σεφ και yogi που αγάπησε την Ελλάδα, ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα, μαθαίνοντας την πόλη να τρώει αληθινό vegan φαγητό.