4 πιάτα για να δοκιμάσεις στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά
Στο κέντρο της Κηφισιάς, η οδός Κασσαβέτη έχει στέκια για όλη την ημέρα και για κάθε διάθεση, από brunch και καφέ μέχρι πίτσα και cocktail.
- 13 ΜΑΙ 2022
Στο κέντρο της Κηφισιάς, η οδός Κασσαβέτη έχει στέκια για όλη την ημέρα και για κάθε διάθεση, από brunch και καφέ μέχρι πίτσα και cocktail.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να φτιάξουμε παγωτό στο σπίτι.
Από το καθιερωμένο πλέον Athens Street Food Festival στο Pop-Up Brunch της Δημοτικής Αγοράς στην Κυψέλη μέχρι το εορταστικό φεστιβάλ του Feyrouz, η Αθήνα τρώει καλά στο χέρι.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μπύρας ΑΛΦΑ μπορείς να ζήσεις μία mobile free εμπειρία, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου μπύρα με νόστιμο φαγητό.
Το Golden Hall προτείνει 5 στάσεις για αρωματικό καφέ, εκλεκτούς ξηρούς καρπούς και ιταλικές γεύσεις.
Ένα καθαρόαιμο all day μαγαζί δίνει άλλη διάσταση στην οδό Φραγκοκλησιάς, βάζοντάς τη στον χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης.
Από 20 μέχρι και 24 Μαΐου, ο πρωτοπόρος θεσμός επιστρέφει δυναμικά μετά από 2 χρόνια, γιορτάζοντας τη 15η επέτειό του.
Φυσικό παγωτό, δίκαιο εμπόριο και plant-based φαγητό υπάρχουν στα μαγαζιά της Αθήνας.
Το Golden Hall προτείνει 5 στάσεις για φαγητό, καφέ και γλυκό.
Από χειροποίητες πίτες και φρέσκες σαλάτες μέχρι νόστιμα ψαρικά και μία από τις καλύτερες πίτσες της Αθήνας, όλα υπάρχουν σε έναν μυστικό δρόμο της πόλης.
Με έδρα του την οδό Αιόλου κι επί της πλατείας Αγίας Ειρήνης, το Μπαϊρακτάρης Eatery αναδεικνύεται σε έναν αγαπημένο προορισμό για νόστιμο φαγητό.
Επτά στάσεις και πολλά μυστικά για την αγορά στο κέντρο της Αθήνας από έναν flâneur chef.
Viennoiserie, κέικ, τάρτες και τούρτες που καταρρίπτουν τη νοοτροπία «για vegan καλό είναι».
Καθώς οι μάσκες και τα lockdowns αποτελούν παρελθόν αναρωτιόμαστε αν τελικά η μανία του delivery άφησε θετικό ή αρνητικό αποτύπωμα στην εστίαση και, γενικά, στη γεύση μας.
Δύο degustation menu παρουσιάζονται καθημερινά από τον chef Παύλο Κυριάκη και την ομάδα του, για μία εμπειρία dining με νόστιμα cocktails και εξαιρετικά κρασιά.