4 πιάτα για να δοκιμάσεις στην οδό Φοίβης στη Γλυφάδα
Brunch σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά και cocktails με εξωτικό street food σε funky χώρους, συγκεντρωμένα σε έναν δρόμο στη Γλυφάδα.
- 29 ΑΠΡ 2022
Brunch σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά και cocktails με εξωτικό street food σε funky χώρους, συγκεντρωμένα σε έναν δρόμο στη Γλυφάδα.
Από την Παρασκευή 6 Μαΐου, το Athens Street Food Festival ανάβει ξανά τους φούρνους του για να υποδεχτεί όλους τους foodies.
Η νέα άφιξη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη φέρνει καλιφορνέζικο αέρα, σερβίρει τα πιο ποιοτικά κοκτέιλ της πόλης και μοιάζει με καταπράσινη ζούγκλα.
Το νέο oyster bar, που βρήκε τη θέση του στην οδό Κολοκοτρώνη, είναι έτοιμο να γράψει τη δική του ιστορία στο κέντρο της Αθήνας.
Τρεις κρεοπώλες μοιράζονται τα μυστικά για το αρνί, το κατσίκι και τα πασχαλινά εδέσματα του τραπεζιού, από κοκορέτσι μέχρι γαρδούμπες.
Μια επίσκεψη στο εργοστάσιο της Riese & Müller στην Γερμανία μάς έκανε πιο αισιόδοξους για το μέλλον της ατομικής μετακίνησης και στην Ελλάδα.
FutuRetro, 25 – 29 Μαΐου 2022 στην Πλατεία Κοτζιά – Κτιριακό συγκρότημα πρώην notoshome.
Επτά διευθύνσεις για τα πιο νόστιμα τσουρέκια στην Αθήνα, που το άρωμα και η γεύση τους έχουν χαραχθεί για πάντα στη μνήμη μας.
Ο Φινλανδός σεφ και yogi που αγάπησε την Ελλάδα, ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα, μαθαίνοντας την πόλη να τρώει αληθινό vegan φαγητό.
Ένας οδηγός αγοράς για το πασχαλινό τραπέζι στην Αθήνα, από την παραδοσιακή μαγειρίτσα και τo αρνί μέχρι τα πιο ιδιαίτερα τσουρέκια.
Η chef του Noah μιλάει για τη φιλοσοφία πίσω από το μενού, την αγάπη της για την ένταση, το χρώμα και τα μπαχαρικά αλλά και για το τι κάνει τελικά έναν μάγειρα καλό στη δουλειά του.
Πικάντικη πίτσα, ζουμερά burgers, comfort πιάτα με εξωτική διάθεση και τσιπουρομεζέδες σε μία πολυσύχναστη πλατεία στη Νέα Πεντέλη.
Μπισκότα τραγανά, soft, με κομμάτια σοκολάτας, σε XL μέγεθος και υφή brownie ψήνονται στα μαγαζιά της πόλης και γίνονται η τελευταία ένοχη απόλαυσή μας.
Όσο ο καιρός ζεσταίνει αναζητούμε τις πιο όμορφες αστικές αυλές για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες.
Ο δρόμος που εξελίχθηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας.