Στο εστιατόριο Delta, Φέσκος και Παπαζαχαρίας ορίζουν το παρόν και το μέλλον του ελληνικού fine dining
Οι Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, οι δύο head chefs του εστιατορίου Delta, ανταγωνίζονται μόνο τους εαυτούς τους.
- 28 ΣΕΠ 2021
Μια βόλτα στις καντίνες της Αθήνας
Η νέα εποχή στα «βρώμικα» που αγαπήσαμε χωρίς τα ξενύχτια στην Αθήνα.
- 1 ΑΥΓ 2021
Μερικά από τα καλύτερα σουβλάκια της Αθήνας
Από τα πιο κλασικά μέχρι τα new age σουβλατζίδικα, για κάθε γούστο, με πατάτες ή χωρίς, αυτοί είναι 13 ναοί του εθνικού μας street food.
- 6 ΙΟΥΛ 2021
Η αθηναϊκή άνοιξη του ramen
Μία περίεργη ιστορία προέλευσης και η εγχώρια μανία για τη σούπα με noodles.
- 4 ΑΠΡ 2021
H μεγάλη επιστροφή του cheeseburger
Ψάξαμε, βρήκαμε και δοκιμάσαμε τέσσερα από τα καλύτερα burgers που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.
- 22 ΜΑΡ 2021
Η αθηναϊκή επανάσταση του ψωμιού
Επισκεφτήκαμε τρεις σύγχρονους φούρνους της πρωτεύουσας για να μάθουμε από μέσα τι συμβαίνει με το «τρίτο κύμα του ψωμιού», την τάση που έχει καταφέρει όχι μόνο να επαναπροσδιορίσει αλλά και να αναγεννήσει την αρτοποιία.
- 10 ΦΕΒ 2021
Στον Στέλιο θα φας το μεγαλύτερο σουβλάκι της Αθήνας
Από μισό μέτρο μέχρι, όσο τραβάει η όρεξή σου. Ο Στέλιος στο Κερατσίνι φτιάχνει εδώ και τρεις δεκαετίες το πιο νόστιμο, αλλά και (κυρίως) το μεγαλύτερο σουβλάκι της πρωτεύουσας.
- 16 ΙΟΥΛ 2020