Είσαι έτοιμος για ΠΑΞΜΑΝ; Ο Σταύρος Βαρθαλίτης επιστρέφει με νέο limited edition burger στα Pax Burgers
Αυτά είναι τα πιο νόστιμα νέα του φθινοπώρου και κάτι μας λέει ότι με αυτό το burger θα κολλήσεις.
- 4 ΟΚΤ 2024
Αυτά είναι τα πιο νόστιμα νέα του φθινοπώρου και κάτι μας λέει ότι με αυτό το burger θα κολλήσεις.
Στην ήσυχη πλατεία Λακωνίας στους Αμπελόκηπους, το νέο εστιατόριο του σεφ σερβίρει τατάκι τόνου και κοκορέτσι.
Κάποια μετρούν πάνω από έναν αιώνα ζωής αλλά όλα βάζουν τον ποιοτικό καφέ στο επίκεντρο. Άφησε το άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ να σε οδηγήσει σε αυτά.
Νόστιμο φαγητό με έμφαση στο κρέας, καλές τιμές, craft μπίρες, ελληνικά κρασιά και χαλαρή ατμόσφαιρα για να πηγαίνεις ξανά και ξανά.
Σε ένα μικρό στενάκι στο κέντρο της Αθήνας, ένα ολοκαινούργιο wine bar έχει όλα τα φόντα για να γίνει στέκι.
Σε αντίθεση με τα περισσότερα που δουλεύουν από το απόγευμα, κάποια λίγα σουβλατζίδικα βάζουν μπρος νωρίς το πρωί και κλείνουν πριν βραδιάσει.
Το κρέας που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τα μπάρμπεκιου στο Τέξας σερβίρεται ακόμα και σε tacos.
Στο νέο εργαστήριο ζύμης στον Πειραιά ξεφουρνίζονται καθημερινά οι εξαιρετικές δημιουργίες των Δημήτρη Δρίτσα και Γιάννη Βλασίου.
Το Tripadvisor δημοσίευσε τις λίστες με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2024.
Τα οικονομικά μαγαζιά της Αθήνας που προτιμούν οι μάγειρες.
Άνθρωποι που έχουν εργαστεί στην εστίαση μοιράζονται τις εμπειρίες τους και ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος, μιλάει για τη σημασία των εργασιακών δικαιωμάτων, το καθήκον του εργοδότη και το πού στεκόμαστε σήμερα ως κοινωνία.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί και άλλοι που όχι μόνο δεν το σκέφτονται αλλά θεωρούν μάλιστα την όποια αναμονή εντελώς ανασταλτικό παράγοντα.
Σερβίρει καφέ το πρωί και συνεχίζει με bar food, μπίρες και cocktails σε ένα χαλαρό σκηνικό στα βόρεια προάστια.
Έρχονται συνέργειες γνώριμων ονομάτων από την bar & food σκηνή και φρέσκα concepts με χαλαρή διάθεση που αντικατοπτρίζουν πια τις συνήθειές μας στις εξόδους.
Το μπισκότο τύχης που έχει ταυτιστεί με τα κινέζικα εστιατόρια, δεν προέρχεται από την Κίνα, σύμφωνα με μία ερευνήτρια.