Στον Σπύρο Αντώνη στα Πατήσια για ψητά και μαγειρευτά όπως στο σπίτι μας
Μία ταβέρνα από το 1975 σερβίρει τα φαγητά που μας λείπουν, σε τραπέζια με καρό τραπεζομάντηλα και μία παλιά αθηναϊκή αυλή.
- 24 ΟΚΤ 2024
Μία ταβέρνα από το 1975 σερβίρει τα φαγητά που μας λείπουν, σε τραπέζια με καρό τραπεζομάντηλα και μία παλιά αθηναϊκή αυλή.
Όπως κι αν προτιμάς τα σαλιγκάρια, στα παρακάτω μαγαζιά τα πετυχαίνουν.
Από τη φάρμα του στην Κόρινθο στο Makris στο Θησείο, ο chef ξετυλίγει το νήμα που συνδέει το κάθε πιάτο του με τη φύση και τις άριστες πρώτες ύλες.
Τι σημαίνει πρακτικά να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο στην κουζίνα και πώς μεταφράζεται αυτό στο φαγητό μας.
Οι καλύτερες προτάσεις για να γνωρίσεις καλύτερα την περιοχή: από σουβλατζίδικα και μπαρ μέχρι εστιατόρια και καφενεία.
Τρία αγαπημένα πιάτα που φάγαμε πρόσφατα στα αθηναϊκά μαγαζιά, από street food μέχρι εστιατόρια.
«Η ελιά είναι Delacroix» είναι η ξεχωριστή δράση γευσιγνωσίας ελαιόλαδου με τον chef Αριστοτέλη Μέγκουλα, η οποία θα πραγματοποιείται μια φορά τον μήνα στο Café-Restaurant του Ιδρύματος.
Πού απολαμβάνεις ένα από τα πιο αγαπημένα σοκολατένια γλυκά στην πόλη.
Από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και για δύο εβδομάδες, τα αγαπημένα μαγαζιά γιορτάζουν το Oktoberfest και δίνουν στο αθηναϊκό κοινό την ευκαιρία να ζήσει το δικό του φεστιβάλ μπίρας.
Μια νέα άφιξη στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, για κάθε ώρα της ημέρας, σε καλεί να ρίξεις τους ρυθμούς και να χαλαρώσεις.
5 μαγαζιά για όλα τα γευστικά γούστα, για όσους δε θέλουν να γυρίσουν σπίτι μετά τη δουλειά.
Το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch του Beefbar Athens επιστρέφει και αυτήν τη σεζόν για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά σας.
6 διευθύνσεις για παραδοσιακές ψησταριές στην Αθήνα, για να φας από παϊδάκια μέχρι μπριζόλα και ψητά φιλετάκια.
Το Simul έχει συμπληρώσει αισίως τον 9ο χρόνο λειτουργίας του και ο chef patron Νίκος Θωμάς φτιάχνει ένα menu degustation με τηγανόψωμο, αρνίσιο παϊδάκι και μηλόπιτα.
Με αφορμή το ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA που επιστρέφει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, συζητάμε για το αν τελικά τα συγκεκριμένα στυλ κρασιού είναι μόδα ή έχουν βρει τον δρόμο τους στην ελληνική αγορά.