LUNCH BREAK

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η γαλλική ομελέτα και τα φαγητά του έρωτα

Πόσο foodie είναι η amiyiami; Τι έτρωγε στο Περού, την Ιαπωνία και τον Άγιο Δομίνικο; Και τι ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα; Ακόμα, τα φαγητά για την ημέρα των ερωτευμένων και κάθε μέρα που αφιερώνουμε στον έρωτα.

Το δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Νικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά αλλά και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, έρχεται στο στούντιο η food fighter Άννα Μαρία Βέλλη. Πόσο foodie είναι η amiyiami; Τι έτρωγε στο Περού, την Ιαπωνία και τον Άγιο Δομίνικο; Και τι ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα;

Θέμα της εβδομάδας, τα φαγητά του έρωτα. Από εκείνα που θα απολαύσουμε με το ταίρι μας απενοχοποιημένα σε κάποιο εστιατόριο, ταβερνείο ή καπηλειό μέχρι εκείνα που θα ετοιμάσουμε στο σπίτι. Στη συνέχεια περνάμε στο iconic πιάτο από σειρά ή ταινία και μιλάμε για την γαλλική ομελέτα του Emily in Paris. Αμέσως μετά συνεχίζουμε με κάποιες προτάσεις φαγητού και συγκεκριμένα το Beg for egg και τα Μπριζολάκια του Τέλη στο κέντρο της Αθήνας.

Και κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο δίνουμε μερικά tips για να απογειώσεις τα μανιτάρια που δένουν παντού και πάντα.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.