LUNCH BREAK

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η αγία γουρουνοπούλα και τα καλύτερα βρώμικα της Αθήνας

Νέο Lunch Break με Ελιάνα Χρυσικοπούλου να μιλά για τηλεοπτικούς μάγειρες, τον τεμπελεντέ της αλλά και τις δικές της διατροφικές αμαρτίες. Ακόμα, προτάσεις για φαγητό στην Καλαμάτα και τα καλύτερα βρώμικα της Αθήνας.

Το δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Νικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel και τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, σκάει στο στούντιο η υπερfoodie Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Ποιους τηλεοπτικούς μάγειρες αγαπάει; Πού θα φάμε στην Αιδηψό καλά; Τι εκπομπή μαγειρικής θα έκανε; Και τι θα κερνούσε τους ανθρώπους της εκπομπής;

Θέμα της εβδομάδας, τα καλύτερα βρώμικα της Αθήνας. Από τα παλιά και ιστορικά στα πιο σύγχρονα και αγαπημένα, τριγυρνάμε σε όλη την πόλη για να τα βρούμε. Στη συνέχεια περνάμε στο ταξιδιωτικό Lunch Break και συγκεκριμένα στα καλύτερα της Καλαμάτας όπως τα έζησα πριν λίγο καιρό. Αμέσως μετά συνεχίζουμε την ενότητα με τις προτάσεις φαγητού. Τυρόπιτες από τον Τάσο στη Γλυφάδα και Ραμόνα στην Καλλιθέα στις προτάσεις αυτής της εβδομάδας.

Και κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο δίνουμε μερικά tips για να απογειώσεις το χειμωνιάτικο αλλά αγαπημένο λάχανο!

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Exit mobile version