
Η Μάγκυ Ταμπακάκη, ο έρωτας για τη μαγειρική και κάτι τηγανητές αγκινάρες
Πώς περνάει στο Mercato του Four Seasons Athens; Γιατί αγαπάει τόσο την ιταλική κουζίνα; Πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει; Και τι πιστεύει για το Master Chef; Ακόμα, κάτι κοτομπουκιές με πατατάκια, ένας vegan to follow και προτάσεις από τα Τρίκαλα Κορινθίας.
- 5 ΜΑΡ 2025
Mετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, ήρθε η ώρα για τη Μάγκυ Ταμπακάκη.
Πώς περνάει στο Mercato του Four Seasons Athens; Γιατί αγαπάει τόσο την ιταλική κουζίνα; Πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει; Και τι πιστεύει για το Master Chef; Ακόμα, κάτι κοτομπουκιές με πατατάκια, ένας vegan to follow και προτάσεις από τα Τρίκαλα Κορινθίας.
Στις προτάσεις της εβδομάδας, πάμε μέχρι τα Τρίκαλα Κορινθίας και την περιοχή τριγύρω. Θυμηθείτε: Όπως παλιά, Μπουκούνι και Ψητοσυνάντηση και θα φάτε καλά.
Στη στήλη «Το μήνυμα του κοινού» η Ιωάννα μάς δίνει δύο προτάσεις για Πεύκη, μία για πίτσα και μία για ουζάκι, ενώ ο Δημήτρης διερωτάται τι τρώμε στο σινεμά.
Στο «Αξίζει να το φας» αυτής της εβδομάδας: κοτομπουκιές με Doritos. Μη ρωτήσεις καν, αξίζει να το φας 100%.
Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα ο @dr.vegan, με συνταγές, που θα ζηλέψεις είτε είσαι vegan είτε όχι.
Με τους επαγγελματίες της εστίασης στην παρέα δίνουμε ραντεβού 8-10 Μαρτίου στη FOOD EXPO 2025, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη νοτιοδυτική Ευρώπη.