Η Μαρία Ηλιάκη, οι φακές που δεν τρώγονταν και μια cool νηστεία
- 24 ΑΠΡ 2024
Τo δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Νικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Γιώργο Παπακώστα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, την Marseaux και την Madame Ginger, τον Ζοσιμάρ a.k.a. Θέμη Καίσαρη,τον Νικόλα Ράπτη, τον Big Sofo, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον Σπύρο Μαργαρίτη και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ήρθε η ώρα για τη Μαρία Ηλιάκη. Τι μαγείρευε στην Ελβετία; Ποια φαγητά δεν ακουμπάει; Τι μαγειρικές εκπομπές χρειαζόμαστε; Ακόμα, οι προτάσεις της εβδομάδας, ταξιδιωτικό Lunch Break στη Λισαβόνα και μερικά tips για τη νηστεία
Θέμα της εβδομάδας: Η νηστεία, που θέλει τυλιχτό με πατάτα-πίτα και φυσικά η 24ωρη γαστρονομική “εξερεύνηση” του Χρήστου Χατζηιωάννου στη Λισαβόνα.Στις προτάσεις της εβδομάδας “Το Τζάκι” στο Πολυδένδρι με τις μεγάλες μερίδες και την “άφθονη” φέτα και η “Κυβέλη” στην Κυψέλη, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, που μοιάζει βγαλμένη από άλλη εποχή. Στα must-try: ταμπουλέ με μαύρες φακές και το χουνκιάρ μπεγιεντί με πλούσια σάλτσα.
Κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο μοιραζόμαστε 3 tips για το απόλυτο, το πιο νόστιμο γιουβέτσι με γαρίδες.