Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνταμ Κοντοβάς στο Μοναστηράκι
Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτης του νέου και ήδη πολυσυζητημένου εστιατορίου Ex Machina, θυμάται πώς ξεκίνησε η πορεία του στις κουζίνες.
- 26 ΟΚΤ 2023
Λίγο μετά το opening του Ex Machina στο Παγκράτι, ο γνωστός και μη εξαιρετέος σεφ το «σκάει» για λίγο από την κουζίνα.
Και πιάνει το νήμα της πορείας του από την αρχή.
Κυρίες και κύριοι, ο Άνταμ Κοντοβάς.
Πατήστε το Play για να ακούσετε το νέο επεισόδιο Χίλιες και Μία Νύχτες:
Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του OneMan ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ με τον Θεοδόση Μίχο στο Spotify, στα Google Podcasts και στα Apple Podcasts.