Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Φώτης Φωτεινόγλου σε ένα τριήμερο γαστρονομικό party
- 24 ΙΟΥΝ 2021
Μέχρι σήμερα αυτοί οι δύο απίστευτα χαρισματικοί μάγειρες δεν έχουν σταματήσει να δημιουργούν -με τα φρεσκότατα υλικά που βρίσκουν κάθε πρωί σε λαϊκές αγορές, ψαράδες και λοιπούς προμηθευτές- πιάτα υψηλών αξιώσεων, σε ένα μενού που αλλάζει καθημερινά και κάθε μα κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό – και μάλιστα χωρίς να ξεπαραδιαστείς.
Σε αυτό το επεισόδιο πιάνει το νήμα από ένα τριήμερο γαστρονομικό γλέντι μέσα στην ελληνική φύση, όπου έσκαψε ένα λάκο για να μαγειρέψει, θάβοντάς το, ένα ψάρι. Το οποίο μετά το έφαγε ένας, βραβευμένος με αστέρι Michelin, Γάλλος σεφ και βροντοφώναξε ότι είναι το καλύτερο που έχει γευτεί στη ζωή του.
Κυρίες και κύριοι ο Φώτης Φωτεινόγλου.
Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του OneMan ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ με τον Θεοδόση Μίχο στο Spotify, στα Google Podcasts και στα Apple Podcasts.