Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο έρωτας στο σανίδι και ένα crispy pork belly
- 18 ΔΕΚ 2024
Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα) και τον Περικλή Κοσκινά, ήρθε η ώρα για τον Αργύρη Πανταζάρα. Πώς είναι το φαγητό στα γυρίσματα; Τι μαγειρεύει εκείνος; Πόσο δύσκολες είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις στα καμαρίνια; Και πόσο κλισέ είναι ο έρωτας στο θέατρο; Ακόμα, δύο προτάσεις για τις γιορτές, ένα χοιρινό στο air fryer και 100 τρόποι να φτιάξεις αυγά μέσα από τον foodie της εβδομάδας.
Η πρώτη πρόταση της εβδομάδας είναι το Μανάρι, ένα trademark στο κέντρο της Αθήνας με αγνή, κανονική, πατροπαράδοτη νοστιμιά. Η δεύτερη είναι το Ortsag. που είναι η επιτομή του street food και του burger.
Το μήνυμα του κοινού έρχεται από τον Νίκο με μια πολύ δυνατή ερώτηση: Υπάρχει στην Αθήνα καλό βολιώτικο τσιπουράδικο;
Το «αξίζει να το φας» αυτής της εβδομάδας έχουμε Crispy Pork Belly στο AirFryer. Παίρνεις πανσέτα (με το λίπος), χαράσσεις το κρέας, μαρινάρεις και ψήνεις στη φριτέζα αέρος. Δεν ξετρελαθήκαμε, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε.
Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα η alexarciab, που έχει βρει όχι έναν, αλλά 100 τρόπους να φας τα αυγά.
Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.