LUNCH BREAK

Ο Δημήτρης Μωυσιάδης, το ασάδο στη La Boca και τα παπουτσάκια της γιαγιάς

Τι δουλειά έχει στις κακόφημες συνοικίες του Μπουένος Άιρες; Πώς και ασχολήθηκε και με την εστίαση; Τι είναι για εκείνον καλό σουβλάκι; Και ποια φαγητά νοσταλγεί; Ακόμα, ένα κοτόπουλο που θα σε στείλει για βέρες και ένας foodie τίγκα στο ρεβίθι.

 

 

Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και  τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον  Κοσμά Κουμιανό, ήρθε η ώρα για τον Δημήτρη Μωυσιάδη. Τι δουλειά έχει στις κακόφημες συνοικίες του Μπουένος Άιρες; Πώς και ασχολήθηκε και με την εστίαση; Τι είναι για εκείνον καλό σουβλάκι; Και ποια φαγητά νοσταλγεί; Ακόμα, ένα κοτόπουλο που θα σε στείλει για βέρες και ένας foodie τίγκα στο ρεβίθι.

Στις προτάσεις της εβδομάδας, το Seoul για korean barbeque στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και το Le Petit Bistrot – Chez Lucien με γεύσεις από Γαλλία στα Πετράλωνα, για αρχάριους και βετεράνους στη γαλλική κουζίνα.

Στη στήλη «Το μήνυμα του κοινού» ο Γιάννης ζητησε προτάσεις για ιταλικό στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στο «αξίζει να το φας» ένα Marry Me Chicken, δηλαδή ένα κοτόπουλο στο τηγάνι με μυρωδικά, που σίγουρα αξίζει να το φας, αλλά όχι τόσο ώστε να σε παντρευτεί κιόλας.

Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα ο @thenarddogcooks, με συνταγές που δεν έχουν κρέας και δεν σε νοιάζει καθόλου.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

font
font