
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει κουραστεί να μαγειρεύει
Μια συζήτηση με τον σεφ για τα χρόνια του στην Αμερική, τους ροκ σταρ μάγειρες, τη ματαιότητα του να κυνηγάς τα αστέρια Michelin, το fine dining και όσα του έμαθαν σχεδόν 40 χρόνια στις κουζίνες.
- 19 ΦΕΒ 2025
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει ήδη ζήσει πολλές ζωές σε μία. Έφυγε για την Καλιφόρνια στα 16, μπήκε στις κουζίνες από σπόντα, έμαθε τα μυστικά της μαγειρικής δίπλα στον σπουδαίο Thomas Keller, έφαγε τα λεφτά του σε αλκοόλ και ναρκωτικά, έκανε παιδί, γύρισε στην Ελλάδα και δούλεψε για 4 χρόνια στα Χανιά, επέστρεψε στην Αθήνα για να αναλάβει το Αλάτσι, μπήκε και στην τηλεόραση από σπόντα και πλέον δουλεύει 7 μέρες την εβδομάδα σε πολλά πρότζεκτς με κεντρικό άξονα φυσικά το φαγητό, αν και ο ίδιος πια δεν αντέχει να μαγειρεύει.
Ο σεφ επισκέφτηκε το Uncut σε μια συζήτηση για όλη αυτή τη διαδρομή και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει.
Ακούστε το επεισόδιο:
Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify, στην Apple και στo YouTube. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].
Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.
Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.