LUNCH BREAK

Ο Γιώργος Παπακώστας, το Καρπενήσι και η τεχνική «βάζω-σπρώχνω» σε έναν μπουφέ

Πώς ξεκίνησε ο μύθος των Burger Joint στην Αθήνα; Γιατί το γύρισε στην ιταλική κουζίνα; Τι τρώει για Lunch Break στα μαγαζιά του; Και τι γεύμα θα ετοίμαζε για την Ελένη Μενεγάκη; Ακόμα, ο οδηγός επιβίωσης σε έναν μπουφέ, tips για φαγητό στο Καρπενήσι και τα πιο αφράτα βουτυρένια μπριός.

Το δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Νικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Άννα Μαρία Βέλλη, ήρθε η ώρα για έναν αγαπημένο σεφ, τον Γιώργο Παπακώστα. Πώς ξεκίνησε ο μύθος των Burger Joint στην Αθήνα; Γιατί το γύρισε στην ιταλική κουζίνα; Τι τρώει για Lunch Break στα μαγαζιά του; Και τι γεύμα θα ετοίμαζε για την Ελένη Μενεγάκη;

Θέμα της εβδομάδας, ο οδηγός επιβίωσης σε έναν μπουφέ. Γιατί δεν φορτώνουμε το πιάτο με σαλάτες; Τι κρύβει το τέλος του τραπεζιού; Και ποια είναι η καλύτερη τεχνική για τον μπουφέ; Αμέσως μετά συνεχίζουμε με κάποιες προτάσεις φαγητού και συγκεκριμένα το Polpo στην Αγορά του Ρέντη και το Gloria Gatti στην Πλατεία Καρύτση. Στη συνέχεια περνάμε σε ταξιδιωτικό Lunch break και συγκεκριμένα σε προτάσεις από την περιοχή πέριξ του Καρπενησίου.

Και κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο δίνουμε μερικά tips για τα πιο νόστιμα σαντουιτσάκια με τα εμβληματικά μπριοσένια ψωμάκια των Lidl.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Exit mobile version