24Media Creative Team
UNCUT

Ο Λάμπρος Βακιάρος έγινε καλός στην κουζίνα χάρη στον αθλητισμό

O αγαπημένος σεφ ξεκινά τη συνεργασία του με το Oneman και επισκέπτεται το Uncut για μια συζήτηση γύρω από τις απαιτητικές κουζίνες, τη δουλειά και τη ζωή στη χώρα των Βάσκων, τη δική του σειρά μπαχαρικών και την τηλεοπτική του εμπειρία μέχρι στιγμής.
Ξεκίνησε να μαγειρεύει στην ηλικία των 5 ετών, βρέθηκε στα 18 του για πρακτική στο Restaurante Martin Berasatequi των 3 αστεριών Michelin και κατέκτησε τον τίτλο του Έλληνα Master Chef το 2017. Ο Λάμπρος Βιακιάρος αγαπάει τη μαγειρική, απέκτησε την απαιτούμενη πειθαρχία για να επιβιώσει και να θριαμβεύσει στις κουζίνες χάρη στον αθλητισμό και αποτελεί έναν από τους καλύτερους Έλληνες σεφ πριν καν κλείσει τα 30.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δική του σειρά μπαχαρικών, ονειρεύεται να ανοίξει το δικό του εστιατόριο που θα συνδυάζει την αγάπη του για την ιαπωνική κουζίνα με την ελληνική φιλοσοφία και φέτος γυρνάει την Ελλάδα και μαγειρεύει τα ψάρια που πιάνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τους καλεσμένους του, στην εκπομπή Fishy στο MEGA.

Πλέον, ο Λάμπρος Βακιάρος θα μαγειρεύει τις πεντανόστιμες συνταγές του και θα προσφέρει tips και τεχνογνωσία και στους αναγνώστες του Oneman, σε μία συνεργασία που θα απολαύσουν όσοι αγαπάνε το φαγητό και τη μαγειρική. Για όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, ο αγαπημένος σεφ επισκέφτηκε το Uncut και μίλησε στους Θοδωρή Κανελλόπουλο και Κωνσταντίνο Αμπατζή, στο νέο επεισόδιο του Podcast.

Πατήστε το Play για να ακούσετε το νέο επεισόδιο:

 

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο info@oneman.gr.

 

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Uncut:

Exit mobile version