Ο Μάριος Αθανασίου, ο τσακωμός του με την κουζίνα και η κούπα του Ολυμπιακού
Πώς περνά στον Επιθεωρητή Ντρέικ και τη Μαύρη Χήρα; Γιατί δεν μαγειρεύει; Τι ήθελε να γίνει πριν στραφεί στην υποκριτική; Τι προτιμά ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση; Και τι θα γίνει στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός;
- 23 ΙΑΝ 2025
Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και τον Νίκο Παπαγγελή, ήρθε η ώρα για τον Μάριο Αθανασίου. Πώς περνά στον Επιθεωρητή Ντρέικ και τη Μαύρη Χήρα; Γιατί δεν μαγειρεύει; Τι ήθελε να γίνει πριν στραφεί στην υποκριτική; Τι προτιμά ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση; Και τι θα γίνει στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός;
Οι προτάσεις της εβδομάδας έχουν να κάνουν με το πρωινό. Η πρώτη αφορά το Μακεδονικόν, που θα βρεις το παραδοσιακό, το «σωστό» το φύλλο για κρεατόπιτα, τυρόπιτα, χορτόπιτα και φυσικά, μπουγάτσα. Η δεύτερη είναι το Emigrand στην αγορά της Καλλιθέας με γεωργιανές πίτες ψημένες σε χτιστό, παραδοσιακό φούρνο, με πατάτα, τυρί, κιμά ή διάφορα χόρτα.
Το μήνυμα του κοινού έρχεται από τον Γιώργο, που θέλει να μάθει τι είχε το εορταστικό τραπέζι για τα γενέθλια του Χρήστου.
Το «αξίζει να το φας» αυτής της εβδομάδας το έφτιαξαν τα παιδιά και είναι το πιο viral όλων, το “baked feta pasta” με τα τοματίνια και τη φέτα στον φούρνο. Χίλιες φορές «ναι», αξίζει να το φας.
Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα μιλάμε για τον @ice.karimcooks. Ένας τύπος που σου φτιάχνει τη διάθεση, πέρα από εύκολες και νόστιμες συνταγές.