Ο Νίκος Παπαγγελής, ο Ολυμπιακός της Euroleague και ένα σάντουιτς προβατίνα
Τι τρώει ένας Παραολυμπιονίκης; Ποια είναι η αγαπημένη του βρωμιά; Πώς βλέπει τον μπασκετικό Ολυμπιακό και ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης; Ακόμα, μιλάμε για τις συνταγές του air fryer, δίνουμε νέες προτάσεις για φαγητό στην πόλη και έναν πολύ δυνατό foodie να ακολουθήσεις.
- 15 ΙΑΝ 2025
Mετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko, ήρθε η ώρα για τον Νίκο Παπαγγελή. Τι τρώει ένας Παραολυμπιονίκης; Ποια είναι η αγαπημένη του βρωμιά; Πώς βλέπει τον μπασκετικό Ολυμπιακό και ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης;
Η πρώτη πρόταση της εβδομάδας είναι το Ιώδιο στο Κολωνάκι, που είναι -ας το πούμε- πιο upper, πιο fine dining. Ήταν μια σωστά μελετημένη επιλογή εξόδου με φίλους-foodies, που μας δικαίωσε και με το παραπάνω. Η δεύτερη πρόταση βρίσκεται στο άλλο άκρο με πιο απλά αλλά εξαιρετικά νόστιμα πιάτα, το γεωργιανό εστιατόριο Kartlis Guli. Nα πάτε και να πάρετε το πεϊνιρλί.
Το μήνυμα του κοινού έρχεται από τη Θεοδώρα και έχει να κάνει με τους καλεσμένους του Lunch Break και κατά πόσο αυθεντικοί food lovers είναι.
Το «αξίζει να το φας» αυτής της εβδομάδας έχουμε αυγό στο airfryer. Ναι, λοιπόν, όχι. Να μην το δοκιμάσετε.
Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα o patty.plates, με πολλές συνταγές που θα κάνεις save και τη σειρά όνομα και πράγμα “Flavor Boosters”.