Ο Περικλής Κοσκινάς, το περίφημο μπιάνκο και ένα μπριάμ στον ξυλόφουρνο
Πόσο έχει αλλάξει η Cookoovaya στα 10 της χρόνια;Tι σημαίνει να είσαι καλός εργοδότης; Ακόμα δύο προτάσεις με ιταλική φινέτσα και ένα viral Mac n cheese ό,τι πρέπει για τις γιορτές.
- 11 ΔΕΚ 2024
Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, και τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), ήρθε η ώρα για τον Περικλή Κοσκινά. Πόσο έχει αλλάξει η Cookoovaya στα 10 της χρόνια; Πώς περνά εκείνος στην κουζίνα με την ομάδα; Πώς πήγε το εστιατόριο στην Αντίπαρο; Και τι σημαίνει να είσαι καλός εργοδότης; Ακόμα δύο προτάσεις με ιταλική φινέτσα και ένα viral Mac n cheese ό,τι πρέπει για τις γιορτές.
Η πρώτη πρόταση της εβδομάδας είναι ένα pop-up εστιατόριο διά χειρός Γωγώς Δελογιάννη στο Bios, μια σπιτική τρατορία, που μπορείτε να επισκεφτείτε μέχρι 12 Ιανουαρίου. Μένουμε σε ιταλικό κλίμα και για τη δεύτερη πρόταση της εβδομάδας και μεταφερόμαστε στη Focacceria Napul’è στο κέντρο της Αθήνας, με μια βιτρίνα γεμάτη με λαχταριστά, ποιοτικά υλικά, που περιμένουν να μπουν στη φοκάτσια σου.
Το μήνυμα του κοινού κάνει «πατ-πατ» στο Lunch Break και δίνει ώθηση να τρώμε και να προτείνουμε. Το «αξίζει να το φας» αυτής της εβδομάδας συνοδεύεται με σιελόρροια: το mac’n’cheese της Tini. Δο-κι-μά-στε το!
Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα o cooking_with_fire___, που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί δεν τον ακολουθείς, αν είσαι κρεατοφάγος.
Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.