LUNCH BREAK

Ο Θάνος Φέσκος, αρκετά αστέρια Michelin και μερικά smash burgers

Τι έμαθε ο Θάνος Φέσκος τόσα χρόνια στη Δανία; Πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε το Delta; Γιατί το γύρισε στα burgers; Και πού τρώει ο ίδιος;

Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και  τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ και την Κατερίνα Σαλακά, ήρθε η ώρα για τον Θάνο Φέσκο. Τι του έμαθαν τόσα χρόνια στη Δανία; Πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε το Delta; Γιατί το γύρισε στα burgers; Και πού τρώει ο ίδιος;

Στις προτάσεις της εβδομάδας ταξιδεύουμε στην Κρήτη με τον κρητικό καφενέ Μίτο στην Καλλιθέα και επιστρέφουμε στην Αθήνα με το Manu, για ψάρι και θαλασσινά.

Το μήνυμα του κοινού θυμίζει λίγο την κλασική ερώτηση «τιμούλα;» με την Αθηνά να ζητάει συνταγή. Ακόμα, στη στήλη που εγκαινιάσαμε την περασμένη εβδομάδα, στη «διατροφική κωλοτούμπα», ο χαλβάς, ο μακεδονικός.


Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα ένας τύπος, ο luke_magro που πέρα από φοβερό σπιτίσιο φαγητό, δίνει inspo για ρούχα και μουσική.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Exit mobile version