LUNCH BREAK

Ο Θέμης Καίσαρης, το φαγητό στα μπουζούκια και τι να φας όταν βλέπεις μπάλα

Νέο Lunch Break με καλεσμένο τον δικό μας «Ζοσιμάρ», Θέμη Καίσαρη. Τι τρώγανε οι άνθρωποι στα μπουζούκια; Ποιο φαγάδικο αφτεράδικο έγραψε ιστορία στα Νότια; Τι μαγειρεύουν οι Βραζιλιάνοι; Και πού θα πήγαινε τον Κλοπ για φαγητό; Ακόμα, το καλύτερο delivery για να δεις μπάλα και μερικές προτάσεις για το τσίπουρο.

Το δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Νικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Γιώργο Παπακώστα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, την Marseaux και την Madame Ginger, ήρθε η ώρα για ένα σολάρισμα από τον καθηγητή του φαγητού Θέμη Καίσαρη. Τι τρώγανε οι άνθρωποι στα μπουζούκια; Ποιο φαγάδικο αφτεράδικο έγραψε ιστορία στα Νότια; Τι μαγειρεύουν οι Βραζιλιάνοι; Και πού θα πήγαινε τον Κλοπ για φαγητό;

Θέμα της εβδομάδας, το φαγητό που παραγγέλνουμε για να δούμε μπάλα. Πότε είναι ΟΚ τα σουβλάκια; Ποια είναι η σωστή τεχνική για πίτσα; Και τι ώρα πρέπει να παραγγείλουμε; Αμέσως μετά συνεχίζουμε με δύο προτάσεις φαγητού, το ουζερί Λέσβος στο κέντρο και το Peggy Sue στην Νέα Σμύρνη. Και επιστρέφουμε σε iconic πιάτο από ταινία με αγαπημένο Ρατατούη!

Και κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο δίνουμε μερικές οδηγίες για τους μεζέδες γύρω από το τσίπουρο.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Exit mobile version