PUBLI

Bella Vespa Summer 2017

To Bella Vespa ανανεώθηκε αισθητικά και γαστρονομικά και παραμένει ένας από τους ωραιότερους κήπους των Νοτίων Προαστίων.

Ο Βαγγέλης Λεούσης ως Consultant Chef πλέον, με επικεφαλής τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου (KikuΒουλιαγμένη-Ταξιδεύοντας Νέα Ερυθραία) σας περιμένουν με ένα νέο ανανεωμένο μενού συνδυάζοντας πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση.

Η όμορφη βέσπα μπαίνει στην δεύτερη καλοκαιρινή της season και παραμένει ένα από τα ομορφότερα και πιο ζωντανά bar restaurant της πόλης με καλή μουσική όσο δυνατά πρέπει και ωραίο λαμπερό κόσμο.

(Κατσικίσιο τυρί με φράουλες)

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ιταλική κουζίνα με καλές ιδέες και αρκετά καλλιτεχνική Ταιριάζει κλασσικά πιάτα με έξυπνες πινελιές όπως το φρέσκο caserecce με τζίντζερ τσίλι και φρέσκα αχνιστά μύδια ή το new style ravioli με κλασσική γέμιση σπανάκι ρικότα και αυτή τη φορά σε φύλλο ρυζιού με σάλτσα παρμεζάνας με φασκόμηλο. Μη παραλείψετε να γευτείτε την κλασσική συνταγή της Caccio e Pepe με φρέσκια τρούφα. Δώστε στο δείπνο σας τον τέλειο επίλογο απολαμβάνοντας την επιστροφή της pavlova του περσινού best seller που όλοι αγαπήσαμε.

Το food pairing φέτος ξεκινάει της βόλτες του και συναντάει την εφευρετικότητα της νέας Bar Leader Χριστίνας Δαλιάνη και σας παρουσιάζει 2 νέες προτάσεις- Pizza Tartufo με ποικιλία άγριων μανιταριών και πάστα τρούφας σε συνδυασμό με Bourbon , Maraschino liqueur φρέσκο lime και χειροποίητη homemade σόδα από πράσινο τσάι ή δοκιμάστε Flat Bread με πέστο βασιλικού , κοτόπουλο και κρεμμολάτα δυόσμου σε συνδυασμό με ένα δροσερό citrus Aperol prosecco, λικέρ πορτοκαλί νότες λεμονιού και σόδα από περγαμόντο.

Μια από της πιο ταλαντούχες Ελληνίδες bartender της νέας γενιάς φέτος μας παρουσιάζει ένα νέο κατάλογο με έμφαση σε apperitive cocktail με ιταλικές επιρροές. Καλοκαιρινές γεύσεις , που αγκαλιάζουν φρούτα της εποχής με χειροποίητα Coulis όπως τζιν, Περουβιανό Callamansi λικέρ πορτοκαλί & άρωμα από μπαχαρικά. Η Πέμπτη αλλάζει και φιλοξενεί τα 6 μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής bar σκηνής.

 

Ο Γιάννης Σαμαράς του the trap, o Γιώργος Αρμαντάς από το the zillers, ο γνωστός Δημήτρης Νταφόπουλος ένας από τους founder του 3 cents. O Αλέξανδρος Γκικόπουλος Βrand ambassador του Plantation Rum και ο Θάνος Κριμπούρας,Brand Ambassador Rosolio Di Bergamotto. Τέλος ο Αναστάσης Τσάμης bar manager HONO & LULU Σπέτσες. Μας υπόσχονται μαζί με την Χριστίνα Δαλιάνη μια βραδιά με ανεβασμένη διαθεση Και διαφορετικά καλοκαιρινά cocktails.

Σταθμευμένη πάντοτε στην οδό Κύπρου και τον αριθμό 11! Όταν μπεις μέσα θα σε “πάρει” μαζί της και θα σε ταξιδέψει στην Ιταλία και όχι μόνο. Ένας Υπέροχος και ατμοσφαιρικός κήπος με εξαιρετικό φαγητό, εκλεκτές γεύσεις, και καλοκαιρινά cocktails. Επιπλέον το άρτια καταρτισμένο και ευγενέστατο προσωπικό θα σε εντυπωσιάσει.

Ανέβα και εσύ στην πιο ωραία Vespa των νοτίων προαστίων!