Food & Wine Pairings όλο το Νοέμβριο στο Matsuhisa Athens
- 9 ΝΟΕ 2015
Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη για έξι εβδομάδες, σου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσεις μαζί με το «Winter Omakase Menu», ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού 6 αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου, τα κρασιά αγαπημένων σας παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα στην ίδια τιμή των 55€.
Αυτή την Πέμπτη κοντά μας το κτήμα Αντωνόπουλου έχει επιλέξει τέσσερα από τα εκλεκτά κρασιά του, μεταξύ των οποίων Άδολη Γης και Άναξ Syrah.
Πέραν όμως της γευστικής απόλαυσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος για να συνομιλήσεις και να μυηθείς στα μυστικά του κρασιού.
Οι επόμενοι παραγωγοί θα ανακοινώνονται σταδιακά, στην ιστοσελίδα του εστιατορίου, καθώς και μέσω της σελίδας μας στο Facebook.
Μείνετε συντονισμένοι!
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης
Ώρες Λειτουργίας:
Τετάρτη – Πέμπτη 19:30-00:30
Παρασκευή 19:30-1:00
Σάββατο14:30-1:00
Κυριακή14:30-22:00
Δευτέρα και Τρίτη: Κλειστά