PUBLI

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχονται τα Bakery Awards

Τα Bakery Awards 2022 διοργανώνονται από την BOUSSIAS με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία.

Τα Bakery Awards 2022 διοργανώνονται για 1η φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και την βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν καταστήματα αρτοποιίας, οι εταιρείες που παράγουν προϊόντα αρτοποιίας η βιομηχανία του χώρου και οι εταιρίες που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες αρτοποιίας, οι οποίες τους τελευταίους 24 μήνες έχουν να επιδείξουν καινοτομία στις πρακτικές τους.

Στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες από το χώρο της αρτοποιίας. O Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.) και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Bakery Awards 22, επισημαίνει: «Η εταιρεία BOUSSIAS πρωτοπορεί θεσμοθετώντας το νέο βραβείο Bakery Awards 2022 για την καινοτομία και αριστεία στον κλάδο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής αλεύρου. Δεδομένου ότι η καινοτομία αποτελεί κινητήριο δύναμη και αστείρευτο καύσιμο της παραγωγικής δραστηριότητας. Tο βραβείο θα αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον ανάδειξης νέων ιδεών, οι οποίες θα μπορέσουν να μετατραπούν σε δυναμικά προϊόντα και υπηρεσίες προσφέροντας στον τομέα τροφίμων και την οικονομία της χώρας μας».

Τα βραβευμένα προϊόντα αποκτούν τη δυνατότητα να φέρουν στην συσκευασία τους την ειδική σήμανση ενημέρωσης του καταναλωτή, ότι το συγκεκριμένο προϊόν αξιολογήθηκε θετικά και αναδείχθηκε από καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου. Τα βραβεία τελούν υπό την τιμητική υποστήριξη του ΣΕΒΤ και της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.