Κριθαράκι, Παστίτσιο και Κοφτό, η νέα σειρά ζυμαρικών, δια χειρός Barilla
Οι συνταγές για γιουβέτσι και παστίτσιο τώρα με την ποιότητα της Barilla.
- 15 ΦΕΒ 2017
Η Barilla, ο παγκόσμιος ηγέτης στα ζυμαρικά, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την νέα σειρά ζυμαρικών της. Κριθαράκι, Παστίτσιο και Κοφτό έρχονται τώρα να απογειώσουν το καθημερινό μαγείρεμα, προσθέτοντας σε κλασσικές συνταγές, όπως το παστίτσιο και το γιουβέτσι, την αξεπέραστη ποιότητα της Barilla.
Τα 3 νέα σχήματα βρίσκονται ήδη στα ράφια των σούπερ-μάρκετ για να “συστήσουν” ξανά στους λάτρεις της μαγειρικής μερικά από τα πλέον ελληνικά αγαπημένα πιάτα, εμπλουτίζοντάς τα με την ιταλική φινέτσα της Barilla.
Για την προώθηση της νέας σειράς έχει δημιουργηθεί τηλεοπτική καμπάνια ελληνικής παραγωγής, η οποία εστιάζει στην υψηλή μαγειρική απόδοση και την ποιοτική υπεροχή των ζυμαρικών της Barilla. Χαρακτηριστικά που καθιστούν κάθε πιάτο μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση.
Η τέλεια υφή που έχει το Κριθαράκι, το ιδανικό κράτημα που διαθέτει το Παστίτσιο, αλλά και η εξαιρετική al dente αίσθηση που και τα δύο προσφέρουν, είναι τα “συστατικά” αυτά που θα αναδείξουν το γιουβέτσι και το παστίτσιο, αλλά και κάθε κλασσική αγαπημένη συνταγή.
Συνεπής στη φιλοσοφία της πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θρεπτικό φαγητό και να απολαμβάνουν μια καλή ζωή, η Barilla επιβεβαιώνει μία ακόμη φορά τη δέσμευσή της για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη των προϊόντων της, πάντα με σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό και τις ανάγκες του.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα σχήματα ζυμαρικών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://ellinikasximata.barilla.gr/