Μια μοναδική wine bar εμπειρία που υπερβαίνει τα όρια του ποτηριού
- 17 ΔΕΚ 2021
Το ενδιαφέρον πίσω από κάθε concept της εστίασης κρύβεται στις επιλογές που κάνουν οι ομάδες όταν καλούνται να τα υλοποιήσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το δημιουργικό menu επιμελείται ο chef Γιώργος Σπανός με την φιλική συμμετοχή και τις πινελιές του Δημήτρη Σταμούδη, ενώ στις επιλογές των κρασιών που θα απολαύσετε και την οργάνωση της σάλας βρίσκεται ο Γιάννης Βαγενάς.
Το motto μας είναι «η εμπειρία υπερβαίνει τα όρια του ποτηριού».
Στο Mouton Bar A Vin, μπορεί κανείς να προμηθευτεί, σε διαφορετική τιμή, φιάλες κρασιών για να χαρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα ή να απολαύσει στον χώρο του. Αφεθείτε στα χέρια των experts και δημιουργήστε από τα πλέον ενδιαφέροντα ιδιωτικά κελάρια. Εμπιστευτείτε μας κι ελάτε να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του private cellaring στην Ελλάδα.
Ανοιχτά: Δευτέρα έως Παρασκευή 5μμ – 1:30πμ, Σάββατο 1μμ – 1:30πμ.