Paloma Don Julio:Ακολουθήστε τα βήματα της αυθεντικής απόλαυσης
Είναι η tequila που συνοδεύει το κίνημα: We paloma
- 12 ΔΕΚ 2023
Don Julio tequila
Πρόκειται για την πιο δημοφιλή tequila στο Μεξικό, φτιαγμένη από 100% μπλε αγαύη, ταυτόσημη με την κουλτούρα του τόπου της και την αγάπη του ιδρυτή Don Julio Gonzalez για την γη, τους οικείους του, την ίδια την δημιουργία.
Είναι η tequila που συνοδεύει το κίνημα: We paloma – ένα κίνημα που ενσαρκώνει την αναζήτηση στην ποιότητα των επιλογών μας, την αγάπη και το πάθος σε ό,τι κάνουμε, την επιθυμία για το αυθεντικό.
Είναι η tequila, που αναδεικνύει το πιο γευστικό και trending cocktail, την Paloma Don Julio, για αυτούς που ξέρουν να επιλέγουν και να αγαπούν!
We Paloma with Don Julio tequila
Τελικά, όσο δύσκολο κι αν είναι να ακολουθούμε τις επιλογές μας, είναι στο δικό μας χέρι να το κάνουμε! Αρκεί η αγάπη, το πάθος…. Και οι καλές «πρώτες ύλες».
Πριν σηκώσουμε τα ποτήρια ψηλά και «πιούμε σε αυτό», ας ετοιμάσουμε την τέλεια Paloma Don Julio
How to make the perfect Paloma Don Julio
The simple version
Η προετοιμασία της τέλειας Paloma Don Julio, είναι απλή υπόθεση
- Περνάμε φρέσκο lime στο χείλος ενός ψηλού ποτηριού
- Πιέζουμε το ποτήρι σε σκόνη tajin
- Προσθέτουμε 50ml tequila Don Julio tequila Blanco*
- Γεμίζουμε με πάγο
- Συμπληρώνουμε το ποτήρι μας με την αγαπημένη μας grapefruit soda
- Ανακατεύουμε
- Γαρνίρουμε με μια λαχταριστή φέτα grapefruit
Δείτε εδώ το video
The sophisticated version
Για τους λάτρεις ακόμα πιο elevated και sophisticated γεύσεων, η διαδικασία παραμένει απλή και περιλαμβάνει μερικά extra steps
- Περνάμε φρέσκο lime στο χείλος ενός ψηλού ποτηριού
- Πιέζουμε το ποτήρι σε σκόνη tajin
- Στίβουμε μισό lime
- Συνεχίζουμε με 15 ml σιρόπι αγαύης
- Προσθέτουμε 50ml tequila Don Julio tequila Blanco*
- Γεμίζουμε με πάγο
- Συμπληρώνουμε το ποτήρι μας με την αγαπημένη μας grapefruit soda
- Ανακατεύουμε
- Γαρνίρουμε με μια αποξηραμένη φέτα grapefruit
Δείτε εδώ το video
*Don Julio Blanco
Μια μοναδική τεκίλα, με εξαιρετικά ισορροπημένη και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο, με λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών και βοτάνων που αφήνει μια δροσερή, υφάλμυρη επίγευση.