Σπιτικό μενού, Εορταστική διάθεση και Veuve Clicquot!
- 22 ΔΕΚ 2020
Στο τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Veuve Clicquot Yellow Hour, καλεσμένος του Ted Λέλεκα, είναι o καταξιωμένος chef του Premiere Restaurant & Bar, Μιχάλης Νουρλόγλου, ο οποίος προετοίμασε ένα εορταστικό δείπνο, με εύκολες προτάσεις πιάτων που όλοι μπορούμε να ετοιμάσουμε σπίτι και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας. Μοναδικοί γευστικοί συνδυασμοί με απλά, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και οι εκλεκτές ετικέτες της Veuve Clicquot, συνθέτουν ένα απόλυτα εορταστικό τραπέζι.
Η Yellow Label Brut και μία βελουτέ σέλερι με παρμεζάνα και πράσινο μήλο, είναι η τέλεια πρόταση για ένα ορεκτικό που θα εντυπωσιάσει και θα δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τα επόμενα πιάτα.
H Rosé Vintage 2008, μπορεί να συνοδεύσει μαγειρικές προτάσεις όπως ο τηγανιτός αστακός με λευκή κρέμα σαμπαγιόν και τέλος, για το κυρίως πιάτο, ένα σωστά μαγειρεμένο Wellington και η Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.
Δείτε εδώ το τελευταίο Yellow Hour IG Video και εμπνευστείτε για να οργανώσετε μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά για τους αγαπημένους σας.