Το Δεκαράκι συνόδευσε το πιο γιορτινό τραπέζι στο Christmas Festival
Συμμετείχε στο Christmas Food Festival.
- 16 ΔΕΚ 2015
Το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο αποκλειστικά από Μοσχάτο Τυρνάβου, συμμετείχε στο Christmas Food Festival με τη σφραγίδα του περιοδικού «Αθηνόραμα», που πραγματοποιήθηκε στις 4, 5 & 6 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αυθεντική γεύση του και το εξαιρετικό άρωμά του.
Στο γαστρονομικό Φεστιβάλ «Christmas Food Festival», οι γεύσεις έκαναν Χριστούγεννα και χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν προϊόντα από την αφρόκρεμα της μικρής ποιοτικής παραγωγής στην Ελλάδα και delicatessen από πολλές άλλες χώρες. Το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο και με καταγωγή τον Τύρναβο, δήλωσε «παρόν» στο πιο γιορτινό γαστιμαργικό ραντεβού, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την καταγωγή και την ποιότητά του. Στο περίπτερο που στήθηκε για την ανάγκες του φεστιβάλ, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει το αγαπημένο του απόστασμα συντροφιά με νόστιμους και παραδοσιακούς μεζέδες.
Οι μοναδικές ιδιότητες του τσίπουρου Δεκαράκι οφείλονται στο μονοποικιλιακό του χαρακτήρα και γίνονται αντιληπτές από το άνοιγμα της κάθε φιάλης: Έχοντας λάβει στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του Μοσχάτου Τυρνάβου, το Δεκαράκι ξεχωρίζει για το έντονο και καθαρό άρωμά του, την πλούσια και ζεστή γεύση του και την κρυστάλλινη όψη του. Ένα πραγματικό «Δεκαράκι»!
Απολαύστε κι εσείς τις γιορτές των Χριστουγέννων παρέα με ένα Δεκαράκι δροσερό, στους 10°C, σύντροφος σε όλες τις στιγμές σας και προσφέρετε σε εσάς και την παρέα σας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!
Δοκιμάστε το και βάλτε κι εσείς το βαθμό!
Στην υγειά σας!