Τα ρούχα που θα πάρεις πριν φύγεις διακοπές
Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι προ των πυλών και μια βόλτα στο Golden Hall ήταν απαραίτητη για να προμηθευτούμε όλα όσα χρειαζόμαστε.
- 17 ΙΟΥΛ 2024
Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι προ των πυλών και μια βόλτα στο Golden Hall ήταν απαραίτητη για να προμηθευτούμε όλα όσα χρειαζόμαστε.
Είτε σου αρέσει να τον φτιάχνεις σπίτι σου είτε τον παίρνεις από το café που εμπιστεύεσαι, οι coffee experts του Dimello, σου δίνουν όλα τα tips που χρειάζεσαι για να πίνεις καλό καφέ.
Κουζίνες, νεροχύτες κουζίνας και «έξυπνες» νησίδες κουζίνας. Χρήσιμες και οικονομικές επιλογές για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος έχουμε την παρουσίαση των νέων συσκευών της Samsung στο καθιερωμένο πλέον Samsung Galaxy Unpacked.
To σκούτερ που έκανε πιο εύκολη την καθημερινότητά μου.
Κοινό σημείο αναφοράς η παρεϊστικη διάθεση, οι μπίρες, το φαγητό που βασίζεται στην ελληνική κουζίνα και φυσικά οι ταράτσες τους.
Θα τον ακούσεις πολλές φορές να μιλάει με τον τρόπο του. Να τα λέει με τον τρόπο του.
Νόστιμο φαγητό και καλοφτιαγμένα cocktails βάζουν το εστιατόριο στο Μαρούσι στη λίστα με τα αγαπημένα όταν θέλεις να αποδράσεις μέσα στην πόλη.
Πολυτέλεια και ρετρό γοητεία χαρακτηρίζουν την περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας όπου απολαμβάνεις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.
Λίγα λόγια για ένα απόγευμα που περάσαμε στην κουζίνα του Luca Piscazzi στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.
Nέο Lunch Break με τον Μάκη Παπασημακόπουλο. Πού τρώει ο ίδιος; Σε τι φεστιβάλ πηγαίνει και ποια χώρα «βλέπει» να κερδίζει το Euro; Ακόμα, ποιος είναι ο σωστός ο τρόπος να κανονίσεις τις καλοκαιρινές διακοπές και οι updated προτάσεις για εσένα που θα ταξιδέψεις φέτος στην Κύθνο.
Φαντάσου ένα ζεστό πρωινό καλοκαιριού. Οι ακτίνες του ήλιου αντανακλούν στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, δημιουργώντας ένα λαμπερό ψηφιδωτό που σε καλεί να το εξερευνήσεις.
Ο Παραολυμπιονίκης Ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής μιλά για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού που πλησιάζουν και για τη συνεργασία του με την P&G για την καμπάνια «Κάθε Μέρα Πρωταθλητές».
Ο ιδρυτής της μπίρας ΝΗΣΟΣ μιλάει για τη ρομαντική ιδέα που είχε στην Ελλάδα της κρίσης και για το πώς ένα προϊόν γίνεται πρεσβευτής της γαστρονομίας και του τουρισμού.
Το μυστήριο θέλει σκοτάδι και η λίστα με τα φρέσκα, must καλοκαιρινά αναγνώσματα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο έχει αρκετό από αυτό.